Goede Doelen 2019

De missie van BSOD is het werven van donaties met maar 1 doel: bijdragen aan het behoud van de onderwaterwereld!

Omdat BSOD geen commercieel winstoogmerk heeft gaat, na aftrek van enkele basale bedrijfskosten, de opbrengst van elk gekocht product naar een organisatie (inter-/nationaal) die zich sterk maakt voor de conservatie van de onderwaterwereld!


Als klant mag jij aangeven naar welke organisatie dat jij vindt dat de donatie moet gaan.


Voor 2019 komen wij snel met een selectie van 4 goede doelen waarvoor een donatie meer dan gerechtvaardigd is. Met de aanschaf van een product geef je dus het signaal af dat je méér dan betrokken bent, dat je verantwoordelijkheid draagt en dat je de onderwaterwereld wilt doorgeven aan de huidige én nieuwe generatie.

De goede doelen voor 2019 zullen eind februari bekend zijn:

de goede doelen voor 2018 waren en het goede doel waar jullie het meeste op gestemd hebben is . .

DUTCH SHARK SOCIETYDutch Shark Society

"haaien spelen een cruciale rol in de gezondheid van onze oceanen"

Alleen al uit een slogan als deze kan opgemaakt worden dat de Dutch Shark Society over expertise over haaien en onze oceanen beschikt. Zij wil een actieve communicatieve rol spelen tussen wetenschap en publiek door het ondersteunen en zichtbaar maken van onderzoek, en het ontwikkelen van media-initiatieven door fotografie en film via dit informatieplatform. De activiteiten zijn er helemaal op gericht om duidelijk te maken dat haaien en onze oceanen zo ontzettend belangrijk zijn. Deze organisatie verdiend het om steun te krijgen!  

Coral Restoration Foundation Bonaire

Coral Restoration Foundation Bonaire (CRF Bonaire) is een nonprofit conserverings-organisatie die zich met man en macht inzet om laagwater-populaties van de Elkhoorn and Staghoorn koraal langs de kust van Bonaire & KLein Bonaire beschermen en waar mogelijk te herstellen.  


Draag ook bij aan het behoud van je sport/hobby/passie en help ons mee om een mooi bedrag aan een goed doel te kunnen doneren!

Bedankt namens de goede doelen!