Humanity can not do without healthy oceans


  Gratis verzending

bij bestelling vanaf € 75,-

  100%  

Fair Wear Foundation

  100%  

Oeko - Tex Standard 100

100%  

Worldwide Responsible Accredited Production

Allereerst van harte welkom in de shop van BSOD.

Bij de productie en inkoop van onze producten hanteren wij specifieke criteria. In de eerste plaats controleren wij strikt of onze leveranciers voldoen aan normen die positief bevorderend zijn voor mens en milieu. Tenslotte willen niet voor niets bijdragen aan een betere wereld. Onze t-shirts, hoodies, truien, tanktops, beanies, caps en hats zijn er in verschillende designs, kleuren en maten dus voor eenieder wat wils verkrijgbaar.

Veel plezier met winkelen.

Over BSOD

Al ruim 20 jaar is duiken onze passie. BSOD, ‘Bright Side Of Dive’, hebben we met een knipoog afgeleid van 'always look on the bright side of live'. Voor ons is dat goed doen voor mens en omgeving, of dat nu boven of, wat ons als duikers verbind, onder water is.   

Helaas zijn er steeds meer schadelijke invloeden zoals klimaatverandering, overall vervuiling, coral bleaching, overbevissing op haaien, tonijnen, walvisjacht et cetera die “onze” prachtige onderwaterwereld ernstig bedreigen.

Daar willen wij iets tegen doen en dat heeft ons geïnspireerd om trendy én sustainable (dive)-wear zoals t-shirts, hoodies, jackets, tanktops, beanies, caps & hats et cetera te ontwikkelen met maar 1 missie: het werven van donaties voor organisaties die zich inzetten voor het behoud van de prachtige onderwaterwereld!

Omdat BSOD namelijk geen commercieel winstoogmerk heeft gaat, na aftrek van enkele basale bedrijfskosten, de opbrengst van elk gekocht product volledig naar een organisatie (inter-/nationaal) die zich sterk maakt voor de conservatie van de onderwaterwereld!

Met de aanschaf van een product geef je dus het signaal af dat je méér dan betrokken bent, dat je verantwoordelijkheid draagt en dat je de onderwaterwereld wilt doorgeven aan de huidige én nieuwe generatie. Draag bij ook aan het behoud van je sport/hobby/passie en help ons mee om een mooi bedrag aan een goed doel te kunnen doneren!

team BSOD


duiken gemaakt op Malediven & de beurs Duikvaker

Dames

All the ladies in the house say . . yoohooo!

Wij leggen bij de kwaliteit van onze damesproducten de nadruk op de materiaalsoort & pasvorm. Daarnaast vinden wij het belangrijker dat een print gedistingeerd moet zijn.

Klik hier om direct naar onze damesproducten te gaan.  


Heren

All the gents in the house say. . yoo yoo yoo!

Mannen met klasse onderscheiden zich door ze niet op laten te vallen. Daarom hechten wij waarde aan een subtiele grootte van de prints en beschikbaarheid van maten.  

Klik hier om direct naar onze heren-producten te gaan.